miranda paviljoen
 
 
Het Amstel Boathouse is een magische plek in het Martin Luther Kingpark.
Van Halfweg t Kalfje 1887-1960 naar het De Mirandapaviljoen 2016. Langzaam groeide de pleisterplaats uit tot restaurant en kreeg het in 1960 de naam het De Miranda Paviljoen een vernoeming naar de wethouder De Miranda die in 1932 ook het De Mirandabad opende. Het bekende Paviljoen ging uiteraard gestaag door met het in de watten leggen van gasten. NAAR Het ontstaan van het Martin Luther Kingpark. Het ontstaan van het Martin Luther Kingpark. Halverwege de jaren 50 legde men de Nieuwe Utrechtsebrug aan over de Amstel. Deze deelde het park doormidden en er ontstond bebouwing ten zuiden van de brug het park nam flink in afmeting af.
ford raptor
Miranda Paviljoen in Amsterdam Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Op dit adres zit nu Het Amstel Boathouse. Miranda Paviljoen in Amsterdam. 6 Word een fan! Gratis parkeerplaats voor onze gasten. Station RAI Station Amstel bus Maasstraat 6 minuten loopafstand.
hypothecaire lening simulatie
Miranda Paviljoen Genieten aan de Amstel.
Wij willen u bijzonder danken voor het vertrouwen wat u in ons gesteld heeft in de afgelopen jaren en wensen u alle goeds voor de toekomst. Miranda Paviljoen is gesloten. Met gemengde gevoelens delen wij u mede dat Miranda Paviljoen vanaf 25 juli 2016 haar deuren heeft gesloten. Miranda Paviljoen met haar rijke historie vanaf 1887 reeds horeca-uitspanning bestaat niet meer. Lees meer informatie hierover op onze startpagina. @ Amsteldijk 223 1079 LK Amsterdam t. 2017 mirandapaviljoen.nl Design www.mettimm.nl Realisatie www.remcosiero.com.
personal trainer opleiding
Contact Miranda Paviljoen.
Miranda Paviljoen is sinds juli 2016 gesloten. Meld u aan op onze nieuwsbrief en u ontvangt iedere maand onze activiteitenkalender onze nieuwe menukaarten en aantrekkelijke aanbiedingen speciaal voor onze nieuwsbrief lezers. Miranda Paviljoen is gesloten. Met gemengde gevoelens delen wij u mede dat Miranda Paviljoen vanaf 25 juli 2016 haar deuren heeft gesloten. Miranda Paviljoen met haar rijke historie vanaf 1887 reeds horeca-uitspanning bestaat niet meer. Lees meer informatie hierover op onze startpagina. @ Amsteldijk 223 1079 LK Amsterdam t. 2017 mirandapaviljoen.nl Design www.mettimm.nl Realisatie www.remcosiero.com.
Restaurant Miranda Paviljoen.
Restaurant Brasserie en terras. De restaurant bevindt zich in de oorsprong van het Miranda Paviljoen het eigenlijke paviljoen wat haar oorsprong vindt in 1887. Nu is het ons à la carte restaurant met uitzicht op de rivier de Amstel en iedere dag geopend voor zowel lunch als diner. Het restaurant biedt plaats aan 60 gasten.Een stijlvolle ruime ambiance voor zakelijke bijeenkomsten intieme familie-diners of romantisch diner voor twee. Tevens reserveren wij graag een tafeltje voor u voor een high tea. Een borrel rond de gezellige bar of rond de open haard behoort ook zeker tot de mogelijkheden alvorens aan tafel te gaan. Van ons restaurant hebben wij een virtuele rondleiding beschikbaar.
Miranda Paviljoen in Amsterdam ThePerfectWedding.nl.
Amsteldijk 223 1079LK Amsterdam Schrijf een ervaring. Het Miranda Paviljoen is een unieke romantische prachtige locatie gelegen aan de rivier de Amstel. Omgeven door het groen van het Maarten Luther Kingpark net buiten het drukke stadsgewoel vlakbij de RAI en zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen. Het kan allemaal in het Miranda Paviljoen! In samenwerking met ambtenaren van de burgerlijke stand verzorgt Het Miranda Paviljoen huwelijks-voltrekkingen. Uw trouwceremonie receptie diner en feest op één locatie op de mooiste dag van jullie leven. All-inclusive programma's zodat u nooit voor onvoorziene uitgaven zult komen te staan.
Miranda Paviljoen Amsterdam Deal van de dag Groupon Amsterdam.
Anti-Verveling Tickets Events Gadgets Vergroot je kennis Er op uit. Driegangen keuzemenu naar keuze met kaartjes voor Crazy Night 70s 80s Party bij Miranda Paviljoen. Meer dan 30 gekocht. Geniet van een keuzemenu van 3 gangen met keuze uit vlees of vis en luister nadien naar de beste hits uit de jaren 70 of 80. Geldigheid de Crazy Night 70s 80s Party is op 18 april 2015. De opties voor enkel dineren zijn geldig t/m 6 juni 2015. Aankoop Maximaal 2 groupons per persoon mogen kopen 2 extra als cadeau. Reserveren verplicht telefonisch op 0206 445 768 óf via e-mail op annemiek@keygroep.nl o.v.v.
Miranda Paviljoen In Amsterdam uit de uitagenda uitgaan en restaurants in Amsterdam.
Paleis van de Weemoed. Het Miranda Paviljoen is uniek gelegen aan de rivier de Amstel. Net buiten het drukke stadsgewoel vlakbij de RAI en zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen met eigen gratis parkeerplaats. Het meer dan een eeuw oude pand kreeg in 1887 de eerste schenkvergunning. Halfweg t Kalfje heette het etablissement toen. De uitspanning was de opstapplaats voor de pont die toen nog over de Amstel voer en de verbinding vormde tussen Ouderkerk en Amsterdam. Maar men kon natuurlijk ook gewoon heen en weer van de ene naar de andere oever van de Amstel.
Het Miranda Paviljoen verhuurt zalen.
Zien Doen in Amsterdam. Amsterdam Boot Huren Feestlocaties Miranda Paviljoen. Het Miranda Paviljoen verhuurt acht zalen voor zakelijke en feestelijke evenementen. Het Paviljoen organiseert allerlei activiteiten. Zo kunt u met uw gasten een rondvaart maken door de Amsterdamse grachten of richting Ouderkerk aan de Amstel. Of deelnemen aan een percussieworkshop een vlot bouwen of meedoen aan een pubquiz. In 1887 kreeg het Miranda Paviljoen dat toen nog Halfweg t Kalfje heette de eerste schenkvergunning. De uitspanning was de opstapplaats voor de pont die de Amstel over voer. Langzamerhand groeide de pleisterplaats uit tot restaurant en kreeg het de huidige naam.

Contacteer ons

Op zoek naar miranda paviljoen?